Designmuligheder

Demonstration af muligheder for ændringer i skabelondesign. Then there's more

Guttters

Font size

Colors schemes

Køb dette tema

Korrekt rengøring af gulvbelægninger

Pavel Mareš, 06. 05. 2022


Ved rengøring af gulvbelægninger er det vigtigt at bruge de korrekte procedurer og produkter for at forhindre skader på overfladen og bevare dens kvalitet og levetid. Grundlaget for en vellykket gulvbelægningsrengøring er en grundig fjernelse af snavs og snavs fra overfladen med en blød klud eller børste og varmt vand med et neutralt eller pH-neutralt rengøringsmiddel. Det er også vigtigt at forhindre overløb af vand og for stor belastning af gulvet mv

Rutinemæssig vedligeholdelse udføres ved afvaskning med lunkent vand med tilsætning af et egnet rengøringsmiddel, som er beregnet til individuelle gulvbelægninger. For at øge de nyttige egenskaber af din PVC, linoleum osv. kan du bruge produkter, der skaber en skridsikker, silkemat eller blank beskyttelsesfilm, og derved beskytter gulvet og forlænger dets levetid.

Rum fokus

Vi måler altid rummet på det bredeste og længste sted. Hvis du ikke ved, hvad du skal gøre, vil en ekspert (gulvingeniør) gerne rådgive dig om, hvordan du måler rummet korrekt, eller hvilken bredde på gulvet du skal vælge.

Montering af tæppe i rummet

Vi lægger kun gulvet på en flad, tør, fast og ren overflade uden revner og huller, fri for alt snavs og fedt. Vi penetrerer underlaget med et passende gennemtrængningspræparat, og hvis der er ujævnheder på underlaget, påfører vi en spartel. Når gummiskraberen er tørret ordentligt, klæber vi gulvet over hele overfladen.


Flere indlæg